Prvič prevaran, ko je plačal tri kebabe, drugič po nakupu Ronalda

Zgodba o Cristianu Ronaldu v Savdski Arabiji še vedno dviguje prah.
Fotografija: Cristiano Ronaldo uspešno igra na Bližnjem vzhodu. FOTO: AFP
Odpri galerijo
Cristiano Ronaldo uspešno igra na Bližnjem vzhodu. FOTO: AFP

Zgodba o Cristianu Ronaldu v Savdski Arabiji še vedno dviguje prah, nogometaš, ki je ob Lionelu Messiju najmočneje zaznamoval igro v tem stoletju, pa tudi na Bližnjem vzhodu redno zabija gole. To se resda ni zgodilo v tamkajšnjem pokalnem tekmovanju, iz katerega je njegov klub Al Nasr že izpadel, kar je sprožilo razočaranje med njegovimi navijači.

Cristiano Ronaldo mu je hitro odgovoril

Nad učinkom Portugalca na igrišču je bil razočaran tudi človek, ki gaje pripeljal v Savdsko Arabijo. Po izpadu kluba iz pokala je odprl dušo in potarnal, da se počuti prevaranega. Musali Al-Mumar, ki je nedavno odstopil s položaja predsednika Al-Nasra, je potožil, da je bil v življenju le dvakrat prevaran: »Prvič, ko sem plačal tri kebabe, a dobil dva, drugič pa, ko sem angažiral Ronalda.«

Cristiano Ronaldo je hitro odgovoril na izjave nekdanjega predsednika kluba. Na ligaški tekmi proti Al-Raedu se je že vpisal med strelce, svoj učinek pa zdaj izboljšal na 12. gol v 12 ligaških tekmah za Al Nasr. Slednji je visoko zmagal, prvi gol na tekmi pa je z glavo zabil prav Ronaldo. Al Nasr se je tako vnovič približal na tri točke vodilnemu Al Ittihadu. Do konca sezone je še pet kol.

Preberite še:

Komentarji: