Real pod drobnogled vzel Tima Wernerja

Nemški nogometni reprezentant je v minuli sezoni v majici Leipziga prispeval kar 21 bundesligaških zadetkov.

Objavljeno
12. september 2017 13.26
J. P.
J. P.

Madrid - Po poročanju španskega športnega dnevnika AS je zmagovalec minule sezone lige prvakov, madridski Real, po neuspešnem lovu na Kyliana Mbappeja že našel novo tarčo. V vodstvu »galaktikov« naj bi pod drobnogled vzeli zelo obetavnega nemškega reprezentančnega napadalca Tima Wernerja, ki šteje šele 21 pomladi.

Španski prvak po prodaji Alvara Morate, ki si je novega delodajalca našel v Chelseaju, išče novega ostrostrelca, AS pa namiguje, da bi utegnil to biti dosedanji član Leipziga Werner, ki je v minuli bundesligaški sezoni v 31 dvobojih prispeval kar 21 zadetkov, izkazal pa se je tudi kot novinec v majici »elfa«, saj je bil v osmih obračunih kar šestkrat uspešen. Nazadnje je pred tednom dni k veličastni zmagi nad Norveško (6:0) dodal tretji in četrti gol.

Werner - njegov prestop k Realu naj ne bi dosegel Mbappejeve vrednosti - je sicer proizvod Stuttgartove nogometne šole, v novi prvoligaški sezoni pa ponovno dokazuje, da je še vedno v odlični strelski formi, saj se lahko pohvali s povprečjem enega gola na tekmo.