Ronaldov nov posel je presajanje las

Najboljši strelec lige prvakov širi svojo poslovno mrežo.
Fotografija: Portugalski selektor Fernando Santos in Cristiano Ronaldo sta po SP v Rusiji znova združila moči. FOTO: AFP
Odpri galerijo
Portugalski selektor Fernando Santos in Cristiano Ronaldo sta po SP v Rusiji znova združila moči. FOTO: AFP

Cristiano Ronaldo se je danes pridružil soigralcem v portugalski reprezentanci pred kvalifikacijskima tekmama za nogometno evropsko prvenstvo 2020 proti Ukrajini in Srbiji. Za branilce naslova ni igral več po lanskem SP v Rusiji.

Toda osrednja vest je bila, da se je na poti v domovino ustavil v Madridu, kjer se je udeležil odprtja klinike za presajanje las, ki je v njegovi 50 odstotni lastni.

Ronaldova klinika se imenuje »Insparya Global Hair Medical Clinic S.L.« Ta načrtujejo mesečno okrog 550 transplantacij las, ki bodo v povprečju trajale šest ur.

»Izpadanje las je velika težava moških in lahko povzroči tudi velike osebnostne težave zaradi manjše samozavesti. Zato želim pri tem pomagati,« je med drugim dejal ob predstavitvi in odprtju klinike 34-letni Ronaldo, ki je lanskega julija lani iz Reala prestopil Juventus iz Torina.

Za Portugalsko ni igral na zadnjih šestih srečanjih, selektor Fernando Santos pa ga je ponovno vpoklical pred začetkom kvalifikacij za EP.

Komentarji: