Šporar podajalec ob napredovanju Slovana

V Evropi uspešna vsa štiri moštva slovenskih nogometašev.
Fotografija: Andražu Šporarju (levo) je čestital za gol tudi Kenan Bajrić (tretji z leve), njegov soigralec že pri Olimpiji. FOTO: Slovan Bratislava
Odpri galerijo
Andražu Šporarju (levo) je čestital za gol tudi Kenan Bajrić (tretji z leve), njegov soigralec že pri Olimpiji. FOTO: Slovan Bratislava

Danes so bili dejavni tudi slovenski nogometni legionarji. Apoel iz Nikozije je z Vidom Belcem v vratih drugič prekosil Sutjesko, Roman Bezjak pa se je vključil v napad zmagovalcev v 71. minuti, ko je njegovo moštvo vodilo s 3:0 in potrdilo uvrstitev v 3. kolo kvalifikacij lige prvakov.

Miha Blažič je bil eden od stebrov obrambe Ferencvarosa na Malti, Petar Stojanović pa se ni uvrstil v zasedbo Dinama. Andraž Šporar je bil podajalec pri drugem golu Slovana iz Bratislave.

Kvalifikacije za LP, 2. kolo – Apoel : Sutjeska 3:0, naprej Apoel s 4:0; Dinamo Zagreb : Tbilisi 3:0, Dinamo s 5:0; Valletta : Ferencvaros 1:1, Ferencvaros s 4:2; kvalifikacije za evropsko ligo, 2. kolo – Feronikeli : Slovan 0:2, Slovan s 4:1.
 

Komentarji: