Tudi brez Kampla proti Norveški?

Nogometaš Leipziga je staknil virozo in je ostal v Nemčiji. Slovenska reprezentanca zdesetkana v ligi narodov.
Fotografija: Kljub odsotnosti nekaterih adutov je bilo včeraj ob zboru reprezentance na Brdu pri Kranju optimistično vzdušje. FOTO: Mavric Pivk
Odpri galerijo
Kljub odsotnosti nekaterih adutov je bilo včeraj ob zboru reprezentance na Brdu pri Kranju optimistično vzdušje. FOTO: Mavric Pivk

Slovenska nogometna reprezentanca je na Brdu pri Kranju začela priprave za tekmi lige narodov proti Norveški v Oslu v soboto in v Ljubljani proti Cipru tri dni pozneje. Na zboru ni bilo vezista Leipziga Kevina Kampla zaradi viroze. Ta za zdaj tudi ostaja v Nemčiji.

"Slovenski reprezentant Kevin Kampl se zaradi bolezni danes ni pridružil reprezentančnemu zboru na Brdu. Kampl je med vikendom sicer odigral en polčas za svoj klub, v drugem pa svojim soigralcem ni več pomagal. Njegovo zdravstveno stanje se je poslabšalo, Kampl pa bo do nadaljnjega ostal v Nemčiji. Zdravniška služba reprezentance bo v vsakodnevnem stiku z Leipzigom, v kolikor se njegovo stanje izboljša, pa se bo Kevin pridružil reprezentančnim soigralcem," so, kot je poročala STA, pojasnili pri NZS.

Že prej so zaradi različnih razlogov odpovedali udeležbo na zboru Jan Oblak, Jasmin Kurtić in Tim Matavž, Benjaminu Verbiču nagaja zadnja stegenska mišica, Josip Iličić je nared le za pol ure igre v drugem polčasu. Slednji je prišel na zbor, čeprav so mu v Atalanti to odsvetovali.

Preberite še:

Komentarji: