Vrnil se je v Torino, od koder je šel na Old Trafford

Devetindvajsetletni zvezni igralec Paul Pogba je iz Juventusa v Mancheter Uniteda odšel leta 2016 za 105 milijonov evrov, vrnil se je zastonj.
Fotografija: Francoski reprezentant Paul Pogba (levo) se je po šestih letih vrnil v belo-črno družino iz Torina. FOTO: Giorgio Perottino/Reuters
Odpri galerijo
Francoski reprezentant Paul Pogba (levo) se je po šestih letih vrnil v belo-črno družino iz Torina. FOTO: Giorgio Perottino/Reuters

V Torinu je belo-črne navijače Juventusa danes zajela nepričakovana evforija. S svojim prihodom na zdravniški pregled je Paul Pogba potrdil prestop oziroma vrnitev v klub po šestih letih, ko je odšel k Manchester Unitedu in stari dami prinesel 150 milijonov evrov odškodnine. Zdaj se je francoski zvezdnik vrnil brez odškodnine, zaradi česar bo imel zelo lepo plačo. V naslednjih treh letih bo prejemal po 10 milijonov evrov na sezono ali še več z bonusi.

Pri Juventusu so po slabi minuli sezoni, ko je bil italijanski rekorder po naslovih prvaka šele na četrtem mestu za milanskim dvojcem Milanom in Interjem ter tretjim Napolijem, zavihali rokave. Enoletno pogodbo je podpisal tudi 34-letni Argentinec Angel Di Maria, ki bo v Torino dopotoval v torek.

Preberite še:

Komentarji: