Vukušić, Lotrič in Vizinger v boj za najboljšega nogometaša

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije tudi letos podeljuje priznanja za najboljše posameznike Prve lige Telekom Slovenije.
Fotografija: Mitja Lotrič je v igri za najboljšega posameznika 1. SNL. FOTO: Tadej Regent
Odpri galerijo
Mitja Lotrič je v igri za najboljšega posameznika 1. SNL. FOTO: Tadej Regent

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (Spins) bo tudi letos podelil priznanja za najboljše posameznike Prve lige Telekom Slovenije. Nominiranci za laskavo priznanje v sezoni 2019/20 so Ante Vukušić (Olimpija), Mitja Lotrič in Dario Vizinger (oba Celje).



V glasovanju za najboljše posameznike sodelujejo nogometaši, trenerji, novinarji in navijači, ki bodo izbrali najboljše nogometaše in trenerje Prve lige Telekom Slovenije v sezoni 2019/20.

Spins je že v četrtek razkril, da se za laskavo priznanje najboljšega trenerja sezone potegujejo Dušan Kosić (Celje), Dejan Grabić (Bravo) in Ante Šimundža (Mura), danes pa so javnosti predstavili še nominirance v kategorijah najboljšega nogometaša in najboljšega mladega nogometaša sezone.

Za najbolj laskavo priznanje so kandidati Vukušić, Lotrič in Vizinger, slednji je tudi med tremi nominiranci za najboljšega mladega nogometaša sezone. Ob napadalcu grofov se za nagrado potegujeta še Aljoša Matko (Bravo) in Luka Šušnjara (Mura).
Spins zaradi prekinitve tekmovalne sezone, ki je bila posledica ukrepov pandemije novega koronavirusa, letos ne bo podelil priznanj za najboljše nogometaše 2. SNL in nogometašice v SŽNL.
 

Nominiranci za nagrade v sezoni 2019/20:


- vratarji: Matjaž Rozman (Celje), Igor Vekić (Bravo) in Matko Obradović (Mura);
- branilci: Matic Maruško (Mura), Mitja Viler (Maribor), Miral Samardžić (Olimpija), Mario Jurčević (Olimpija), Macky Bagnack (Olimpija), Nemanja Jakšić (Aluminij), Žan Zaletel (Celje) in Nemanja Mitrović (Maribor);

- zvezni igralci: Nino Kouter (Mura), Luka Bobičanec (Mura), Rok Kronaveter (Maribor), Tomislav Tomić (Olimpija), Stefan Savić (Olimpija) in Luka Menalo (Olimpija);
- napadalci: Ante Vukušić (Olimpija), Mitja Lotrič (Celje), Dario Vizinger (Celje), Amadej Maroša (Mura), Aljoša Matko (Bravo) in Roko Baturina (Bravo);

- najboljši trener: Dušan Kosić (Celje), Dejan Grabić (Bravo) in Ante Šimundža (Mura);
- najboljši mladi nogometaš: Luka Šušnjara (Mura), Dario Vizinger (Celje) in Aljoša Matko (Bravo);
- najboljši nogometaš: Ante Vukušić (Olimpija), Mitja Lotrič (Celje) in Dario Vizinger (Celje).

Preberite še:

Komentarji: