Curry se bo preizkusil v golfu  

Košarkarski zvezdnik Stephen Curry bo odmor v ligi NBA izkoristil za nastop na golfskem turnirju.

Objavljeno
02. avgust 2017 11.44
NBA/
L. Z.
L. Z.
Oakland - Dvakratni najkoristnejši igralec (MVP) severnoameriške košarkarske lige NBA Stephen Curry, ki je z Golden State Warriors letos osvojil prvenstvo, je pred novim izzivom. Ker je Curry strastni ljubiteljski igralec golfa, bo imel zdaj končno priložnost, da se preizkusi tudi na turnirju; zaigral bo v Stonebraeju v Severni Kaliforniji, poroča STA.

"Moja želja je, da preživim rez, seveda," je po treningu na igrišču Stonebrae dejal Curry. Lani je bilo treba na podobnem turnirju odigrati tri udarce pod parom igrišča.

Curry se zaveda, da bo moral, če želi 36 lukenj odigrati tri pod parom, prikazati najboljšo igro v življenju. "Ne bojim se izziva. Zakaj ne bi izkoristil lepe priložnosti, ki se mi je ponudila?" je optimističen Curry.

Organizator igre prvakov lige NBA si je že junija, ko so bojevniki igrali finale NBA, prislužil posebno povabilo prirediteljev za turnir, ki se ga, kot pravi, zelo veseli.

"Lahko rečemo, da je to moj edini teden v življenju, kjer res lahko preizkusim svojo igro. Dvomim, da se bom tega lotil še kdaj," je priznal eden najboljših košarkarjev na svetu. Če na Curryja stavite en evro, jih v primeru njegove dobite tri tisoč.