Poletni tabor Dunking Devils raj za vsakega adrenalinskega navdušenca

Dunking Devils so slovenski akrobati, ki se ne ustrašijo nobenega izziva.
Objavljeno
21. julij 2017 14.48
A. V.
A. V.
Ljubljana - Dunking Devils so slovenski akrobati, ki se ne ustrašijo nobenega izziva, naj gre za salte na premikajočem se vlaku ali pa skakanje z ogromne gugalnice s Savskega mostu. Svoj pogum in kreativnost prenašajo na mlajše generacije v okviru Dunking Devils Akademije, ki svoj vrhunec vsako leto doživi na Poletnem taboru, ki je zagotovo raj za vsakega adrenalinskega navdušenca.

Letos se je tabora udeležilo 45 mladih, ki so lahko občutili Dunking Devils filozofijo in na lastni koži preizkusili navdihujoča adrenalinska doživetja, kot so skakanje v Blejsko jezero z ruske gugalnice, salte v bazen z 10-metrske skakalnice ali dričanje v vodo po zračni blazini. Maks Veselko, vodja Poletnega tabora 2017: »Poletni tabor organiziramo zato, da vsem navdušencem nad akrobatiko omogočimo zabaven adrenalinski teden v naravi in s tem povežemo vse generacije v našem društvu, ki šteje več kot 50 članov. Na taboru tako skupaj premagamo strahove, udeleženci pa s sabo odnesejo kup lepih spominov, nova prijateljstva, dobre vrednote, naučijo pa se tudi kakšen nov trik.«

Poleg tega da so Guinnessovi rekorderji v najvišji salti z zabijanjem in so s svojimi nastopi navdušili več ko 1400-krat v 43 državah sveta, so Dunking Devils znani tudi po svojih norih viralnih videih. Ti so dobili že več kot 90 milijonov ogledov, v svojem zadnjem podvigu pa so premikajoč se tovorni vlak spremenili v ogromno akrobatsko igrišče in z videom dosegli kar 8 milijonov ljudi.

Konec letošnjega leta Dunking Devils napovedujejo še dva velika projekta, ki bosta tudi tokrat čisto v njihovem stilu: zabavna, odštekana in povezana z letenjem po zraku. Novembra bodo v Sloveniji šli na turnejo z imenom »Dunking Devils LIVE«, kjer si bo lahko vsak v živo ogledal 90 minut njihovih najbolj norih vragolij.