Bregar računa tudi na Marinčkovo in Reboljevo

V primerjavi s prvo tekmo ženskih rokometnih kvalifikacij za SP v ekipi danes ne bo Stefanišinove in Krajnčeve.

Objavljeno
15. junij 2017 14.46
J. P.
J. P.

Celje - Selektorja slovenske in hrvaške ženske rokometne reprezentance sta določila seznama po 16 igralk, ki se bodo danes ob 18. uri v celjski dvorani Golovec pomerile v povratnem dvoboju kvalifikacij za svetovno prvenstvo v prvi polovici letošnjega decembra v Nemčiji. Slovenke so si že v prvem obračunu zagotovile pet zadetkov prednosti (28:23).

Selektor Uroš Bregar se je v primerjavi z uvodno tekmo v Osijeku odločil za dve spremembi. Tako bo med vratnicami starosto Sergejo Stefanišin zamenjala Miša Marinček, ki prejšnjič ni mogla braniti zavoljo poškodbe, medtem ko bo Leo Krajnc nadomestila desna zunanja igralka Zagorja Janja Rebolj.

Na Bregarjevem seznamu so sicer vratarki Miša Marinček (Krim) in Amra Pandžič (Krim), levi krili Tamara Mavsar (Vardar) in Polona Barič (Krim), leve zunanje Teja Ferfolja (Thun), Maja Užmah (Celles sur Belle) in Nina Jeriček (Krim), srednji zunanji Nina Zulič (Krim) in Tjaša Stanko (Zagorje), desni krili Neli Irman (Budućnost) in Alja Koren (Krim), desne zunanje Barbara Lazović (Vardar), Ana Gros (Metz) in Janja Rebolj (Zagorje) ter krožni napadalki Lina Krhlikar (Göppingen) in Alja Vrček (Z'dežele).