Celje in Gorazd Škof sta se dogovorila za poravnavo

Rokometni državni prvaki po uspešnem zaprtju zadeve izpred skoraj desetletja nimajo več odprtih sodnih zadev.
Fotografija: Gorazd Škof je med celjskimi vratnicami stal med letoma 2004 in 2008. FOTO: Roberto Schmidt/AFP
Odpri galerijo
Gorazd Škof je med celjskimi vratnicami stal med letoma 2004 in 2008. FOTO: Roberto Schmidt/AFP

Celje – Rokometni državni prvak Celje Pivovarna Laško in Gorazd Škof, ki je med vratnicami stal med letoma 2004 in 2008, sta se dogovorila za poravnavo spora še iz časov, ko je igralec brez obojestranskega dogovora prestopil v Zagreb. S tem primerom, ki se je končal po skoraj desetletju, celjski kolektiv zdaj nima več odprtih sodnih zadev.


V obojestransko zadovoljstvo


Obe strani sta si različno tolmačili določila v pogodbi, zaradi česar je nastal sodni spor, tako vratar kot klub pa sta si prizadevala, da bi se vendarle čim prej končal. Ker je vprašanje, kako dolgo bi se zadeva na sodišču še vlekla, sta se strani dogovorili, da se v postopku v obojestransko zadovoljstvo poravnata, s tem pa so Celjani zaprli vse odprte pravne zadeve.


Dolgo se je vleklo


»Vesel sem, da smo se končno dogovorili za končanje spora. Kar dolgo se je vleklo in nikomur ni bilo v interesu, da se tako nadaljuje. Zato smo se s sedanjim klubskim vodstvom dogovorili za poravnavo, za kar se mu zahvaljujem, klubu pa želim vso srečo v prihajajoči sezoni. Po koncu igralske kariere si bom z veseljem ogledal kakšno tekmo v Zlatorogu,« je komentiral Škof.


Zazrti v sedanjost in prihodnost


Predsednik celjskega kluba Jernej Smisl pa: »Tudi mi smo veseli, da se je končala ta pravna zadeva, in se Gorazdu zahvaljujemo za kooperativnost. Ukvarjanje z zadevami iz preteklosti je namreč zamudna stvar, ki nam po nepotrebnem jemlje energijo, ki jo potrebujemo za vodenje aktualnih projektov, ki jih je veliko, zato sem vesel, da se zdaj lahko osredotočimo le na sedanjost in prihodnost kluba.«
 

Komentarji: