F4 in žensko EP pred polnimi tribunami

Krovna organizacija načrtuje, da bodo decembra lahko organizirali največja dogodka ob prisotnosti navijačev.
Fotografija: Blaž Blagotinšek bo z Veszpremom lovil prvi naslov v ligi prvakov. FOTO: Matej Družnik
Odpri galerijo
Blaž Blagotinšek bo z Veszpremom lovil prvi naslov v ligi prvakov. FOTO: Matej Družnik

Evropska rokometna zveza (EHF) na velikih tekmovanjih ob koncu leta načrtuje prisotnost gledalcev na tribunah. Tako bi lahko decembrski zaključni turnir lige prvakov in evropsko prvenstvo za ženske na Danskem in Norveškem potekala pred zapolnjenimi tribunami.

»Računamo na to, da bomo lahko na F4 v Kölnu in na EP za ženske pozdravili navijače,« je za portal Handballwoche dejal David Szlezak, vodja marketinškega oddelka na EHF. Dodal je, da bodo vse doslej kupljene vstopnice veljavne tudi za decembrski termin.
 

Pet Slovencev na F4


Zaključni turnir lige prvakov je bil sprva načrtovan za 30. in 31. maj, a so ga zaradi pandemije novega koronavirusa prestavili na 28. in 29. december. Na njem bodo nastopili Kiel (Zarabec), Barcelona (Dolenec, Janc), PSG in Veszprem (Blagotinšek, Marguč).

Ana Gros in njene reprezentančne kolegice naj ne bi igrale v praznih dvoranah. FOTO: Jure Eržen
Ana Gros in njene reprezentančne kolegice naj ne bi igrale v praznih dvoranah. FOTO: Jure Eržen


Žensko EP bo na sporedu od 3. do 20. decembra. Na njem bo nastopila tudi slovenska reprezentanca, potem ko je EHF pred kratkim odpovedal kvalifikacije po dveh odigranih tekmah. Izbranke Uroša Bregarja bodo tretjič zaporedoma in skupno sedmič nastopile na zaključnem turnirju stare celine.

Danski in norveški organizatorji so sicer zagrozili, da ne bodo organizirali eura, če ne bodo mogli zaslužiti s prodajo vstopnic.

Preberite še:

Komentarji: