Marta Bon se je poravnala s Krimom

Nekdanja trenerka ljubljanskih rokometašic od vodstva kluba zahtevala 107.360 evrov, izplačan znesek ostaja skrivnost.
Fotografija: Marta Bon se je morala leta 2016 posloviti od klopi Krima, »ločitev« pa je sodni epilog dobila tri leta kasneje. FOTO: Mavric Pivk/Delo
Odpri galerijo
Marta Bon se je morala leta 2016 posloviti od klopi Krima, »ločitev« pa je sodni epilog dobila tri leta kasneje. FOTO: Mavric Pivk/Delo

Marta Bon, nekdanja trenerka rokometašic Krima, se je včeraj na sodišču poravnala s svojim nekdanjim delodajalcem. Pravzaprav je to v njenem imenu storila odvetnica Tina Šnajder Paunović, saj je Bonova, ki je zaposlena na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani, imela obveznosti.

V pravdi na Okrožnem sodišču v Ljubljani je zaradi – po njenem mnenju – neupravičeni enostranski odpovedi pogodbe od RK Krim zahtevala 107.360 evrov, ki naj bi jih prejela, če bi še vedno trenirala dekleta. Na koncu se je po neuradnih podatkih zadovoljila s približno pol manjšim zneskom. Koliko je to natančno, ni znano, saj sta se strani poravnali za zaprtimi vrati.

»S poravnavo smo zaključili odprte teme, ki so ostale nedorečene ob imenovanju novega trenerja. Podrobnosti dogovora so zasebna zadeva med mano in klubom. Vedno sem bila ponosna na uspehe kluba in zadovoljna, ker sem lahko tudi sama prispevala k marsikateri lepi zgodbi, ki smo jo ustvarili z ekipo. Tudi, ko se je klub znašel v težavah in so me povabili, da pomagam spet sestaviti uspešno ekipo, sem bila pripravljena sodelovati. Krim ima pri meni posebno mesto in tudi v prihodnje želim ekipi vse dobro,« je povedala Bonova, s katero je Krim pogodbo prekinili v začetku leta 2016, zaradi slabih rezultatov, se je takrat pisalo. Uradno so na njihovih spletni strani navedli, da so glavni razlog za prekinitev pogodbe različni pogledi na usmeritve kluba.

Preberite še:

Komentarji: