Vujović prečrtal peterico

V jutrišnjem odločilnem kvalifikacijskem dvoboju proti Portugalski v kadru ne bo Kastelica, Grebenca, Mlakarja, Cehteta in Kodrina.

Objavljeno
16. junij 2017 23.38
J. P.
J. P.

Ljubljana - Še manj kot 24 ur loči slovenske rokometaše do najpomembnejše tekme kvalifikacij za evropsko prvenstvo prihodnje leto - dvoboja s Portugalci, ki ga bo koprska Bonifika gostila jutri ob 20. uri. Izbranci selektorja Veselina Vujovića za preboj med elito stare celine nujno potrebujejo zmago ali neodločen izid z manj kot 26 zadetki.

Selektor je odločil, da jutri v igralskem kadru ne bo vratarja Urha Kastelica (Maribor Branik), levega zunanjega igralca Jana Grebenca (Riko Ribnica) ter desnih zunanjih Žige Mlakarja (Celje Pivovarna Laško) in Nejca Cehteta (Gorenje), ki ga ni bilo že niti na gostovanju v Švici, medtem ko bo levokrilni igralec Celja Tilen Kodrin manjkal zavoljo poškodbe.

»Po sredini zmagi v Švici mirno pričakujemo odločilni obračun v Kopru. V Schaffhausnu zaradi prevelike kakovostne razlike nismo povsem obremenili naših igralcev, ki se zavedajo, da jih na domačem parketu čaka precej zahtevnejši in kakovostnejši tekmec. Verjamem, da bo Bonifika polna do zadnjega kotička in da bodo navijači podprli fante na poti do Hrvaške,« je poudaril Vujović.