Hrvaški mediji delček zaslug pripisali tudi Poloni Hercog (VIDEO)

Po zmagi teniške reprezentance v Davisovem pokalu se je hrvaška sedma sila razpisala tudi o partnerkah igralcev in trenerjev.
Fotografija: Željko Krajan v pogovoru s prvim loparjem Marinom Čilićem. FOTO: Philippe Huguen/AFP
Odpri galerijo
Željko Krajan v pogovoru s prvim loparjem Marinom Čilićem. FOTO: Philippe Huguen/AFP

Zagreb – Pri sosedih še kar traja evforija zaradi zmage hrvaške teniške reprezentance v Davisovem pokalu, tamkajšnji mediji pa so del zaslug za uspeh pripisali tudi partnerkam igralcev in strokovnega štaba, ki so izbrano vrsto bodrile s tribun v Lillu, tudi 27-letni slovenski teniški igralki Poloni Hercog kot srčni izbranki 39-letnega hrvaškega kapetana Željka Krajana. Njuno ljubezensko in poslovno zvezo, ki traja že od leta 2013, izpostavljata Večernji list in Jutarnji list.


Veter v hrbet Krajanu


Kot piše Jutarnji, je Krajan največji uspeh v svoji karieri proslavil v družbi Hercogove, ki »ni skrivala navdušenja nad podvigom«, časnik pa se obenem ni mogel izogniti tetovažam teniškega para. Večernji ob tem dodaja tudi podporo soproge prvega hrvaškega loparja Marina Čilića, znane manekenke Kristine Čilić, v Lille je prispela tudi žena Ivana Dodiga Maja – njuni poročni priči sta bila ravno zakonca Čilić. Novičarski Tportal pa je med drugim zapisal, da je Polona največja podpora in veter v hrbet Krajanu ter obratno, saj je tudi njen uradni trener.

Preberite še:

Komentarji: