Juvanova slabši ni bila kos in je obstala pred polfinalom

Teniška igralka Kaja Juvan je na turnirju WTA v avstralskem Adelaide v četrtfinalu izgubila proti Japonki Misaki Doi v podaljšani igri tretjega niza.
Fotografija: Kaja Juvan je na turnirju v Adelaidu zamudila priložnost za še vidnejši dosežek po tesnem porazu z 1:2 proti 105. uvrščeni na lestvici WTA Misaki Doi. FOTO: Brenton Edwards/AFP
Odpri galerijo
Kaja Juvan je na turnirju v Adelaidu zamudila priložnost za še vidnejši dosežek po tesnem porazu z 1:2 proti 105. uvrščeni na lestvici WTA Misaki Doi. FOTO: Brenton Edwards/AFP

Slovenska teniška igralka Kaja Juvan je na turnirju WTA v avstralskem mestu Adelaide z nagradnim skladom 6220.000 evrov ostala brez polfinala, potem ko je v četrtfinalu izgubila proti Japonki Misaki Doi s 3:6, 6:4 in 6:7 (5).

Japonka, 105. na lestvici WTA, je v prvem nizu prišla do zmage po tem, ko je v osmi igri odvzela servis tekmici. V drugem je Juvanova, 100. igralka sveta, ki je pred tem izločila drugo igralko svetovne lestvice Belorusinjo Arino Sabalenka, izid izenačila, ko je ob koncu niza naredila dva »breaka«.

V tretjem nizu sta obe izgubili po eno igro na svoj servis, je pa imela Juvanova v 12. igri že dve zaključni žogici, a se je Japonka rešila in nato v podaljšani igri povedla s 6:3 ter prednost zadržala do konca.

Preberite še:

Komentarji: