»Kadar nisem v zvezi, spim vsak teden z navijačicami«

Razvpiti avstralski teniški igralec Nick Kyrgios brez dlake na jeziku odgovarjal na vprašanja navijačev.

Objavljeno
23. maj 2020 11.49
Posodobljeno
23. maj 2020 11.49
Nick Kyrgios se je pred kratkim razšel z rusko teniško igralko Ano Kalinskajo. FOTO: Pictures
Ljubljana – Avstralski teniški igralec Nick Kyrgios, ki ga kličejo tudi podli fant, dviguje prah tako na igriščih kot zunaj njih. Med karanteno, med katero se je kratkočasil tudi z igranjem računalniške igrice Fortnite, si je utrgal čas in odgovarjal na vprašanja navijačev. Kajpak v svojem slogu – brez dlake na jeziku.

Potem ko se je pred kratkim razšel z rusko teniško igralko Ano Kalinskajo, je predvsem njegove oboževalke zanimalo, zakaj sta šla narazen. »Kaj se je zgodilo? Nič. Preprosto nisva bila več za skupaj. A si deliva lepe spomine,« je odvrnil Kyrgios. Toda Ana Kalinskaja z njim ne deli enakega mnenja. »Ti nisi podli fant, ti si samo slab človek,« je – mimogrede – na družbenih omrežjih zapisala 21-letna Rusinja.

Sledilo je še bolj neposredno vprašanje: »Ali si že kdaj spal z navijačico?« Kyrgios, ki ta čas na lestvici ATP zaseda 40. mesto, ni dolgo odlašal z odgovorom. »Da. Če sem iskren, se to – kadar nisem v zvezi – dogaja tedensko,« je kot iz topa izstrelil 25-letni Avstralec.

Očitno tudi na igrišču hitro izgubi glavo. Ko je lani v pokalu Laver izgubil s švicarskim asom Rogerjem Federerjem, je krivdo za poraz pripisal lepemu dekletu na tribuni. »Ko sem jo zagledal, mi je v trenutku popustila zbranost,« je takrat zaupal Kyrgios. Ko je med tokratnim pogovorom z navijači beseda nanesla na tisti dvoboj, je v smehu dejal, da je razmišljal le o tem, kako bi lepotico povabil na pijačo.