Preklopite na digitalno!

FOTO: Delo
V teh dneh, ko si želimo biti informirani in v medijih kroži veliko različnih informacij, lahko z dostopom do digitalnega Dela berete časopis, ki temelji na preverjenih dejstvih. Za našimi naslovi stojijo poglobljene analize in komentarji, ki osvetljujejo in pojasnjujejo. Naši novinarji in uredniki vsak dan pripravljajo vsebine, ki vam pomagajo razumeti svet in dogajanje okoli vas.

Sicer vam občutka listanja časopisa (zaenkrat) še ne moremo ponuditi, vendar pa boste s paketom Delo Digital lahko Delo in priloge Dela prebirali v digitalizirani izdaj v aplikaciji na mobilnem telefonu, tablici ali na vašem računalniku že za 12,99 evrov za prvi mesec.

Mobilna aplikacija je na voljo tako za uporabnike mobilnih naprav Apple (iOS operacijski sistem) kot tiste, ki uporabljate naprave z operacijskim sistemom Android. V paketu je seveda tudi neomejen dostopa do spletnega portala delo.si.

Z naročnino na paket Delo Digital boste lahko dostopali tudi do spletne aplikacije DELOSLED , ki vam omogoča iskanje s ključnimi besedami po vsebinah družbe Delo, da se boste v realnem mreženju podatkov lahko počutili kot novodobni Hercules Poirot.

Paket Delo Digital vam omogoča:

  • Listanje časopisa Delo in vseh njegovih prilog že večer pred izidom (od 22. ure dalje)
  • Neomejen dostop do vseh vsebin na delo.si
  • Prost dostop do arhiva vseh člankov na spletu in v aplikaciji Delosled


Vaš časopis Delo z vsemi pomembnimi dogajanji, vas bo vsak dan čakal na aplikaciji že prejšnji večer in ga boste lahko prebirali, ko in kjerkoli boste to želeli.

Kako si zagotovite paket Delo Digital?

  1. V spodnjem okvirčku se prijavite oz. ob prvem vpisu opravite registracijo.
  2. Aktivirajte mesečno naročnino.
  3. Na mobilni telefon ali tablico si naložite aplikacijo Delo.
  4. V aplikacijo se prijavite z uporabniškim imenom in geslom.
  5. Znotraj aplikacije s klikom na puščico prenesite izvod časopisa ali priloge.