Novinarstvo, ki vam pomaga razumeti svet

Fotografija: FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
FOTO: Shutterstock
Z dostopom do digitalnega Dela berete časopis, ki temelji na preverjenih dejstvih. Občutka listanja časopisnega papirja vam za zdaj z digitalnim paketom še ne moremo ponuditi, boste pa lahko časnik in njegove priloge prebirali na mobilnem telefonu, tablici ali računalniku.

Digitalizirana različica časopisa vas znotraj aplikacije pričaka že večer pred izidom, kar vam omogoča, da se naslovi dnevnih informacij končno osvetlijo skozi poglobljene analize in komentarje, vam predstavijo različne poglede na svet in pojasnijo dogajanje okoli vas.

Paket Digital je namenjen zahtevnejšim bralcem, ki se trudijo držati korak s časom, se pa tudi z nostalgijo spominjajo preteklih navad, vezanih na časopis. Digitalno Delo združuje oboje – isto naslovnico in strukturo vsebin kot v tiskani izdaji, omogočeno skozi virtualno listanje časopisa.Digitalno Delo je vaš zanesljiv vodič po aktualnem dogajanju, zato ne zamudite promocijskega obdobja in se naročite nanj za samo 12,99 evra za prvi mesec, nato pa bo vaša naročnina znašala 24,99 evrov na mesec.

Vas digitalizirano Delo ne prepriča?  Brez skrbi, naročnina je na voljo brez vezave, z možnostjo takojšnje prekinitve.