»Stopi v stik« s pravimi ljudmi

Osrednja nit letošnjega PR teatra je iskanje in navezovanje stikov, ki lahko mlade popeljejo bliže njihovim kariernim ciljem.
Objavljeno
15. november 2017 11.57
jer alkoholizem
Be. B.
Be. B.
Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) jutri vabi v veliko dvorano na Fakulteti za družbene vede, kjer bo potekal njihov največji redni letni projekt: PR teater. Osrednja nit letošnjega dogodka je navezovanje stikov, ki mlade vodijo do kariernih ciljev.

Vodja letošnjega PR teatra študentka komunikologije Pia Erman pravi, da je bilo za njeno študijsko in karierno pot odločilnih več stikov, pri navezovanju teh pa da so ključni pogum, prijaznost in sposobnost komunikacije. Pojasnjuje, da sta »sposobnost artikulacije svojih misli in želja izjemno pomembni, da veš, katere in kakšne stike želiš ustvariti, in da z njimi dobro komuniciraš.«

Udeleženci dogodka bodo preplet komunikacij spoznavali skozi predavanja, okrogle mize in na delavnicah. Svoje izkušnje pa bodo z njimi delili številni gostje, med njimi Aleksander Salkič, Ana Lukanc, Filip Kržišnik, Ajda Sitar, Jure Marolt in Barbara Randić.

Dogodek bo potekal jutri med 8. in 18. uro. na Fakulteti za družbene vede. Foto: promocijsko gradivo