Mercator bo ob praznikih zaprt

S tem želijo poudariti pomen časa za družino in bližnje.
Objavljeno
17. oktober 2017 14.52
Ba. Pa., STA
Ba. Pa., STA
Ljubljana − Uprava družbe Mercator se je v dogovoru s predstavniki delavcev odločila, da bodo 1. novembra in 25. decembra letos ter 1. januarja prihodnje leto vse Mercatorjeve trgovine v Sloveniji zaprte, so danes sporočili iz družbe. S tem želijo poudariti pomen časa za družino in bližnje.

»Verjamemo, da bodo tako kot Mercatorjevi zaposleni tudi kupci navdušeni nad to gesto, saj želi Mercator s tem poudariti pomen časa za družino in bližnje, ta pa je dragocen tudi trgovkam in trgovcem,« je dejal predsednik Mercatorjeve uprave Tomislav Čizmić.

V družbi pravijo, da je trgovina v Sloveniji delovno zelo intenzivna panoga, potrošniki pa da pričakujejo, da so trgovine odprte tudi ob nedeljah in praznikih. Mercator se življenjskemu ritmu potrošnikov in njihovim potrebam stalno prilagaja tako s ponudbo kot s storitvami, dodajajo.

Se pa kot največji zaposlovalec v Sloveniji zavedajo vedno večjega pomena časa, ki ga vsakdo želi nameniti svoji družini, zato se je Mercatorjeva uprava v dogovoru s socialnimi partnerji odločila, da bodo za vse zaposlene v Mercatorju praznični dnevi 1. november, 25. december in 1. januar dela prosti dnevi.