Novi stanovalec v ZOO Ljubljana

Galu, Rastku, Maksu in Cvetku se je pridružil še en odrasli žirafji samec Reinhold iz Madžarske.

pon, 21.03.2011, 16:19

Tik pred prvim pomladnim dnem je ljubljanski živalski vrt dobil novega stanovalca. V četrtek, 17. marca zvečer, se je Galu, Rastku, Maksu in Cvetku pridružil še en odrasli žirafji samec Reinhold iz Madžarske. Obiskovalci ga boste zlahka prepoznali, saj je najvišji in bistveno temnejši od ostalih.

Reinhold je trenutno ločen od ostalih štirih žiraf in se počasi privaja na novo okolje. V ljubljanskem živalskem vrtu pravijo, da se dobro počuti, je zelo miren in ima odličen apetit. Vseh pet samcev se med seboj vidi in ovohava preko ograje, medtem ko obiskovalci novega prebivalca zoo-ja lahko vidijo skozi stekleno okno podesta.

Več na www.deloindom.si, kjer najdete tudi bogato fotogalerijo!

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se