Predstavitvena informacija

Leanpay: kupovanje na obroke še nikoli ni bilo tako enostavno

Sodobno nakupovanje je hitro, udobno in vedno bolj personalizirano. Če vsaj nekaj minut na dan preživite na spletu in enemu od brskalnikov zaupate svoje želje, vas bodo ponudbe podobnih izdelkov spremljale še kar nekaj časa.
Fotografija: Z Leanpayjem preprosto plačujete na obroke. Foto: Getty Images/istockphoto
Odpri galerijo
Z Leanpayjem preprosto plačujete na obroke. Foto: Getty Images/istockphoto


Oglaševalci in trgovci so že zdavnaj ugotovili, kako in kje vam lahko prodajo več, še vedno pa ostaja zadnja velika ovira – denar. Če je nekaj predrago, si tega kljub še tako privlačnim in domiselnim oglasom ne boste mogli kupiti. Ali pač?

Leanpay: 240 x 1 ali 12 x 20?
Nakupovanje na obroke ni nekaj novega, saj že dolgo poznamo »na čeke«, različne oblike bančnih posojil in kreditov in podobno. Slaba stran teh načinov plačila so slabša preglednost zapadlosti obrokov, nejasni končni stroški nakupa, dolgi postopki odobritev in še nekaj podobnih lastnostih, ki potrošnike odvračajo od nakupov na obroke. 

Veliko bolje bi bilo, če bi se lahko za plačilo na obroke odločili kadar koli, recimo ob plačilu, odobritev bi trajala le nekaj minut, nad tem, koliko ste plačali in koliko obrokov plačila vas še čaka, pa bi imeli popoln nadzor s pomočjo računalnika ali pametnega telefona. 

Izpolnite si svoje želje
Pri nakupih večjih vrednosti si določeno stvar ali močno želite ali pa jo preprosto nujno potrebujete. V obeh primerih so čakanje na odobritev, zbiranje dokumentov, iskanje porokov in podobno le izguba časa, pri nakupovanju z Leanpayem pa so vsi postopki zaključeni v 4 minutah. Postopek je skoraj enak ne glede na to, ali kupujete v fizični trgovini ali po spletu, Leanpayeva mreža trgovcev pa je vsak dan večja, bolj razvejena in raznolika. 

Še beseda ali dve o varnosti
Za popolno zadovoljstvo svojih strank so pri Leanpayu razvili poseben sistem za preverjanje kreditne sposobnosti svojih strank, za njegovo uporabo pa so morali najprej pridobiti dovoljenje države oziroma zadostiti vsem zakonskim zahtevam za dovoljenje za potrošniško kreditiranje. Potrošnike tako ščiti slovenska zakonodaja, podjetje Leanpay pa lahko po identifikaciji potrošnika s pomočjo podatkov iz različnih baz in registrov (npr. SISBON) hitro preveri, ali je kreditno sposoben ali ne. 

Zakaj bi plačali danes, če lahko jutri, pojutrišnjem in še dan zatem
Obročno odplačevanje z rešitvijo Leanpay nedvomno prinaša vrsto prednosti, saj omogoča varno, udobno in hitro plačevanje, nad plačili imate ves čas dober pregled, obroke pa lahko prilagodite svojim potrebam ali zmožnostim. 



Za večji prikaz kliknite na posamično fotografijo. Foto: Leanpay
Za večji prikaz kliknite na posamično fotografijo. Foto: Leanpay