T-2 v nakup zemljišča za telekomunikacijsko vozlišče

Z njega bodo odstraili betonarno in silose.
Fotografija: Družba T-2 je od Salonita Anhovo odkupila dobrih 12.000 kvadratnih metrov veliko zemljišče, kjer namerava zgraditi telekomunikacijsko vozlišče.Foto Tomi Lombar/Delo
Odpri galerijo
Družba T-2 je od Salonita Anhovo odkupila dobrih 12.000 kvadratnih metrov veliko zemljišče, kjer namerava zgraditi telekomunikacijsko vozlišče.Foto Tomi Lombar/Delo

Družba T-2 je od Salonita Anhovo odkupila dobrih 12.000 kvadratnih metrov veliko zemljišče, kjer namerava zgraditi telekomunikacijsko vozlišče.

 »Omenjena investicija bo omogočila razvoj ponudbe in storitev T-2 ter njihovo še zanesljivejše delovanje. Telekomunikacijsko vozlišče bo namreč opremljeno z najsodobnejšo opremo, ki bo med drugim vsebovala tudi opremo in ukrepe za ustrezno kibernetsko zaščito kritične infrastrukture,« so sporočili iz T-2.

Zemljišče v ljubljanski Spodnji Šiški, med Vodovodno cesto in Verovškovo ulico, se nahaja ob poslovni stavbi T-2. S parcele bodo odstranili betonarno in silose. S tem se bodo v veliki meri zmanjšali tudi negativni vplivi na podtalnico in okolico, kot so prašenje, odpadne vode in transport težkih tovornjakov, so dodali.
 

Komentarji: