»Ne živim med oblaki – vidim, kaj se dogaja s sinom«

Patricio Mallette skrbi vedenje sine Justina Bieberja, a verjame, da se bo izvlekel.

Objavljeno
15. februar 2014 00.04
R. K.
R. K.

Težave Justina Bieberja, najstniškega pop zvezdnika, ki se že mesece zapleta iz škandala v škandal, niso obšle njegove matere, 37-letne Patricie Mallette.

Zdaj uspešna producentka kratkih filmov, sicer pa z izkušnjami težkega otroštva obremenjena mati slavnega sina je, kakor je spletnemu portalu Access Holywood zaupal nekdo, ki ji je blizu, v tesnem stiku s svojim sinom. Z njim se pogovarja skoraj vsak dan – več kot druge matere devetnajstletnikov.

»Ne živim med oblaki – vidim, kaj se dogaja s sinom. Njegovo vedenje me skrbi, a verjamem, da se bo izvlekel,« je povedala. Prijateljem pa je menda zaupala željo, da ljudje ne bi pozabili, kako se je tudi sama prebila skozi zelo težke čase.

Ko ga je rodila pri sedemnajstih in brez dokončane šole, je delala v kar treh službah, da se je preživela. Po zaslugi dobre sosede, ki je Justina vse leto brezplačno varovala, je mlada Pattie dokončala srednjo šolo, se vpisala na kolidž in dokončala študij oblikovanja spletnih strani.

Že v otroških letih je doživljala spolne zlorabe, posilstvo pri 15 letih in zabredla v svet mamil. Življenje je sklenila končati – vrgla se je pred tovornjak, a je končala v psihiatrični bolnišnici. Izhod v novo življenje je, kakor je opisala v avtobiografiji Nikamor drugam kot kvišku, našla v krščanski veri.