Odgovor na opoldansko vprašanje, torek, 7.

Vprašanje se je glasilo: »Kaj si mislite o ljudeh brez facebook profila?« Odgovori? Nepričakovani.

tor, 07.08.2012, 18:00

Jasna Rajnar Petrovič: Nič ni narobe z njimi, so popolnoma normalni. Imajo veliko različnih razlogov, od teorij zarote, do prepričanja, da so tako bolj kul in bolj underground in skrivnostni, in skrivanja zasebnosti. Meni najbolj prepričljiv razlog je skrb o izginevanju časa v črno FB luknjo, ki je čista resnica. Nekateri pač menijo, da se bodo s FBjem tako zamotili, da bodo porabili ves svoj prosti čas in zraven še veliko časa, ki ga bi morali nameniti delu/učenju. Po mojem je glavni razlog mišljenja, da je z njimi nekaj narobe ta, da morata biti vedno dve strani, pravilna in napačna. Z nami, ki smo gor, torej z večino, seveda ne sme biti nič narobe, zato morajo biti v napačnem prepričanju tisti, ki socialna omrežja zavračajo.

Peter Ban: Edini normalni.

Snežana Barišič @snezana_barisic: Med normalne ne spadajo, ker med te spada večina ljudi, ki pa ima FB. Torej seveda niso normalni! So pa definitivno bolj pametni.

Komunist: O delodajalcih že zdavnaj ni nobenega dvoma več. Ravno tako ne, komu služijo kopice »strokovnjakov« kot so takšni »psihologi«, ki sejejo dvom o betežnosti vsakogar, ki ima svojo glavo. Znanost je postala orodje skorumpiranih »znanstvenikov«, ki jo s tem delajo sovražnico ljudi in s tem samo sebi nasprotje. Le kdo ne ve, od kod vse to?!

Neznan: Sam menim, da je z ljudmi, ki se sprašujejo zakaj nekdo nima FB profila nekaj zelo narobe. BTW, norcema je skupno tudi to, da sta pila CocaColo in da sta rada pogledala za kiklami. Koliko novinarjev Dela pije CocaColo in rado pogleda za kiklami. Kdo od teh nima FB profila? Še bolje, kdo od teh ima profil samo zato, da ga ne bi odkrili?

Kristina @blackbirdbags: Samosvoji, ker se ne uklanjajo večini. Pametni.

Vest: Ta svet definitivno drvi u 3PM.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se