Prestiž v minutah
sre, 31.01.2018, 10:00
Prestiž v minutah
Macronu so v Davosu dodelili več časa za govor kot Merklovi.

Mehko moč kažejo detajli. Na svetovnem gospodarskem forumu v Davosu ni bila nobena nadrobnost prepuščena slučaju. Kdo je pomemben in kdo ni, kdo se vzpenja in kdo je v zatonu, je bilo razvidno že iz dolžine govorov in izraženo v minutah; med evropskimi voditelji je imel najdaljšega, tričetrturnega francoski predsednik. Soft power, ki jo je izumil harvardovec Joseph Nye, je v mednarodni politiki sposobnost, da privlačiš in prepričaš – in največji šarmer na evropskem političnem parketu je tačas Emmanuel Macron.

Vsak od njih je prišel v Davos z agendo. Donald Trump, nekdanji fant iz Queensa, je nazadnje dobil povabilo. »Bogataš je z nosom, pritisnjenim ob šipo, leta in leta gledal v elitni klub« ...


Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.

Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela, d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor