V nadaljevanju preberite:
Flavia Furios Kavčič, oblikovalka notranje opreme iz Italije in Tomaž Kavčič, naš mednarodno priznani kuharski mojster, pionir t. i. počasne kuhinje, dobitnik Michelinove zvezdice in lastnik vipavskega dvorca Zemono znata ceniti vsak pristen trenutek, ki ga preživita skupaj, sploh po tem, ko je ona pred kratkim prebolela raka. Prijazno sta nas sprejela v svojem stanovanju v Stari Ljubljani.
Spoznala sta se prav na čudovitem renesančnem dvorcu Zemono, kamor ste prišli v Gostilno pri Lojzetu v družbi prijateljev, Tomaž pa ni mogel odvrniti pogleda od vas. Pri vaši mizi je bil nadpovprečno veliko. Kako ste vedeli, da ne gre le za prijaznost vrhunskega gostinca?
Flavia (pogleda moža): Že takrat mi je bilo jasno, da sem bila od tebe deležna nečesa več. Sama pa ti pozornosti nisem vračala takoj.
Koliko časa je trajalo, da sta se ujela in postala par?
Tomaž: Šest ali sedem mesecev.
Kako je potekalo osvajanje?