Slovenske ceste terjale novo smrtno žrtev, 64-letnik v bolnišnici podlegel hudim poškodbam

Nekaj pred enajsto uro se je na Tolminskem zgodila huda prometna nesreča, ki je bila usodna za 64-letnega voznika osebnega avtomobila.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Špela Ankele
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Špela Ankele

Nekaj pred enajsto uro dopoldne se je na Tolminskem zgodila huda prometna nesreča, ki je bila usodna za 64-letnega voznika osebnega avtomobila. Ko se je vozil proti zaselku Zadlaz, je med vožnjo po klancu navzdol iz neugotovljenega vzroka zapeljal desno z vozišča po strmem pobočju. Vozilo je po približno 250 metrih obstalo na boku na strmem gozdnem pobočju, naslonjeno na drevo, 64-letni voznik pa je bil hudo poškodovan, so sporočili s PU Nova Gorica. Moški je bil na kraju nezavesten, našli pa so ga 50 metrov pod avtomobilom.

Poleg policistov PP Tolmin in pripadnikov gorske policijske enote PU Nova Gorica so na kraju prometne nesreče posredovali tudi tamkajšnji gasilci in člani GRS Tolmin.

S PU Nova Gorica so sporočili, da je voznik kasneje v šempetrski bolnišnici podlegel telesnim poškodbam, in dodali, da gre za deveto smrtno žrtev v letošnjem letu na cestah na Severnem Primorskem.