Bulterier ni ubogal lastnikovega ukaza

Psa je naščuval nad žensko, ki jo je ugrabil, a je ta ogrizel njega. Nesrečnici je uspelo zbežati in poklicati policiste.

Objavljeno
20. junij 2014 12.57
Posodobljeno
20. junij 2014 15.00
bsu*bulterier
J. S., kronika
J. S., kronika

Las Cruces − Pred dnevi so policisti zaradi ugrabitve, napada in spolnega napada prijeli Gabriela Garcio iz Las Crucesa v ameriški zvezni državi New Mexico.

Po poročanju tamkajšnjega časopisa Sun-News reports je 26-letni Garcia ženski, ki jo je spoznal na neki zabavi, ukradel ključe, pozneje pa stopil z njo v stik po facebooku in ji predlagal, da se srečata, da ji bo vrnil ključe.

Ko sta se konec maja dobila, jo je Garcia, namesto da bi ji vrnil ključe, odpeljal v svojo hišo in jo tam zadrževal proti njeni volji, je poročala KFox TV reports. Ženska se je uprla in poskušala poklicati 911, Garcia pa jo je potisnil po stopnicah in nad njo naščuval svojega psa bulterierja.

A pes ga ni ubogal. Namesto da bi napadel žensko, je ugriznil lastnika v ramo. Garcia je potem žensko za lase zvlekel v sobo in ji zagrozil, da jo bo ubil, če bo o dogodku komur koli povedala.

Ženski je kljub temu uspelo pobegniti in poklicati policiste. Preden so ugrabitelja odpeljali v ječo, so mu oskrbeli rane od ugriza.