Policist ubil žensko in jo zažgal

Ameriški policist je ubil žensko, ki jo je spoznal prek interneta. Da bi zakril sledove, je njeno truplo zažgal.

Objavljeno
02. september 2014 13.38
reu/USA-IMMOLATION/
Mi. K., kronika
Mi. K., kronika
Atlanta − Ameriški policisti so kolega Tahreema Zeusa Rano aretirali na mednarodnem letališču v Atlanti, ko se je poskušal vkrcati na letalo proti Mehiki. Po tem, ko so posumili, da za umorom ženske stoji Rana, so ga policisti uvrstili na seznam ljudi, ki jim je prepovedano leteti. Osumljenca so namerno spustili čez nekaj letaliških kontrol, s čemer so se prepričali, da pri sebi nima orožja, nato pa so ga aretirali.

Rana je 26-letno Vernicio Woodward spoznal prek spletni strani, ki je namenjena samskim osebam. Najprej jo je odpeljal na samotno območje, kjer jo je nekajkrat ustrelil, nato pa jo je zažgal, da bi uničil kakršne koli sledi in dokaze, je za televizijsko mrežo WGCL povedal policijski detektiv Stephen Cushing. Iznakaženo truplo je pred dvema tednoma našel meščan.

Rana se je policiji v Atlanti pridružil leta 2011. Sodelavci so ga opisali kot zelo delovnega, v preteklosti ga na policiji niso obravnavali zaradi disciplinskih prekrškov. Motiv za umor ameriški policisti v zvezni državi Georgia še preiskujejo.