Ubila moža med dogovorjenim »posilstvom«

Spolna igrica posilstva, za katero sta se dogovorila ameriška zakonca, se je končala z ubojem. Žena je namreč ustrelila »posiljevalca«.

Objavljeno
24. november 2014 13.54
ap-Seven Dead Babies Arrest
Mi. K., kronika
Mi. K., kronika
Tallahassee − Porota v ameriški zvezni državi Florida je 46-letno Anito Smithey spoznala za krivo uboja moža Roberta Clinea III, ki se je zgodil med spolno igrico. Da bi si začinila spolno življenje, sta se zakonca maja leta 2010 dogovorila, da simulirata posilstvo na zmenku. Med občevanjem si je žena premislila in je hotela igro prekiniti, vendar je mož kljub temu nadaljeval, zato ga je ustrelila.

Po strelu, ki je bil za moža usoden, se je z nožem sama zabodla v trebuh, da bi bilo videti, kot da jo je napadel mož. Kasneje pa je policiji priznala, da si je poškodbo zadala sama. »Ni dovoljeno ubiti gosta, ki je predolgo ostal na obisku,« je sodbo komentirala pomočnica državnega tožilca Kelly Jo Hines.

Sodnik je za Smitheyevo odredil pripor do 2. februarja, ko bo izrečena kazen, grozi pa ji najmanj 25 let zapora, lahko pa jo doleti celo dosmrtni zapor, poroča ameriški spletni portal Huffingtonpost.