V nesrečnem litijskem vozilu so bili štirje potniki

Policija po sobotni nesreči, v kateri sta umrli dekleti, išče domnevnega voznika P. V. iz Litije.

Objavljeno
26. marec 2013 08.17
Posodobljeno
26. marec 2013 08.17
Bojan Rajšek, Litija
Bojan Rajšek, Litija

Ljubljana, Litija - Neuradno smo zvedeli, da v hudi prometni nesreči, ki se je zgodila prejšnjo soboto na Šmartinski cesti v Ljubljani, v vozilu VW transporter niso bili trije potniki temveč štirje.

Po naših informacijah naj bi bil voznik in lastnik avtomobila P. V. iz Litije, ki je po nesreči zbežal, zato ga policija išče.

Doslej je veljalo, da je avto vozil 28-letni moški iz Tenetiš pri Litiji, ki je bil v nesreči hudo ranjen, zato so ga nezavestnega odpeljali v UKC na oživljanje.

Ko se je iz kome zbudil je menda vprašal, kako je z voznikom, kar je bil razlog, da so policisti četrtega potnika v nesrečnem avtomobilu P. V. iz Litije začeli iskati. Danes bo tudi uradno razglašen za pogrešanega.

V vozilu VW transporter, ki se je po silovitem trčenju prevrnilo na bok, sta umrli dve dekleti iz Litije. Na ljubljanski policijski upravi uradnih informacij o četrtem potniku v vozilu ne dajejo, ker preiskava dogodka, po besedah njihovega tiskovnega predstavnika Vinka Stojnška »še poteka v vse smeri«.