Čopova, če si lačen, Miklošičeva, če te zebe

Lastniki stavb samovoljno odločajo o tem, kakšna bo ponudba, ta pa posledično postaja vse bolj enolična.

sre, 14.03.2018, 08:00

Ljubljana – V zadnjem času veliko lokalov v mestu dobiva nove najemnike, a ponudba je vse bolj enolična. Ali prestižne Čopove ulice ni škoda za poplavo lokalov hitre prehrane? Kdo odloča o ponudbi v središču in zakaj mestna politika pri tem nima besede?

Nove najemnike v tem času iščejo v pritličju Nebotičnika ob Slovenski cesti, v nekdanji Pekovi trgovini na Miklošičevi, v Trubarjevi ulici, na Dalmatinovi se odpira še ena trgovina Sanolaborja, na Miklošičevi trgovina s športno prehrano in pripomočki. Odločitev o najemnikih je popolnoma v rokah lastnikov stavb, ki pa imajo pri izbiri le eno merilo: čim višjo najemnino.

Glede na to je mogoče sklepati, da je v Čopovi ulici najboljši posel mogoče narediti s prodajo (hitre) hrane, čeprav bi na turistično izredno zanimivi osrednji ulici v ožjem središču pričakovali kakovostnejšo ali vsaj bolj raznoliko ponudbo.

Za plačilo s kartico, Paypalom ali preko UPN (plačilni nalog), obiščite stran www.delo.si/digitalno in izberite paket po vaši meri. Imamo tudi takega z izdatnim popustom za naročnike na našo tiskano izdajo! Nato sledite navodilom za registracijo, v sklopu katere boste sklenili tudi digitalni naročniški paket.


Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Delo d.o.o.
Preberite posebne pogoje, povezane z digitalnimi naročninami.
Prijavi sovražni govor