Znova ne gre brez prometnih kolapsov

Zaradi nujnih vzdrževalnih del je načrtovana zapora odstavnega in voznega pasu na odseku štajerske avtoceste Domžale-Šentjakob.
Fotografija: Devetkilometrski zastoj je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke, ki ga občasno zapirajo proti Avstriji. FOTO: Delo
Odpri galerijo
Devetkilometrski zastoj je na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke, ki ga občasno zapirajo proti Avstriji. FOTO: Delo

Promet na slovenskih cestah je bil na počitniško soboto pričakovano zgoščen. Najdaljše kolone so se vile pred predorom Karavanke. Zvečer se je v predoru zgodila tudi nesreča  - po podatkih prometno-informacijskega centra se je zgodil nalet vozil na avstrijski strani - zato je predor zaprt. 

Daljše čakalne dobe so bile tudi na mejnih prehodih s Hrvaško. 

Na mejnem prehodu Dragonja so zastoji. FOTO: Leon Vidic/Delo
Na mejnem prehodu Dragonja so zastoji. FOTO: Leon Vidic/Delo


Zaradi nujnih vzdrževalnih del je za danes in nedeljo načrtovana zapora odstavnega in voznega pasu na odseku štajerske avtoceste Domžale-Šentjakob na štajerski avtocesti proti Mariboru. Promet bo v času zapore potekal po prehitevalnem pasu.



Na cestninski postaji Vrhnika na primorski avtocesti pričenjajo z deli za rušitev cestninske postaje, zato bo priključek Vrhnika zaprt do ponedeljka zjutraj. Po načrtih se bodo dela končala konec avgusta.

V ponedeljek in torek je na Madžarskem praznik, zato bo tega dne povečano število tovornih vozil pred prehodih z Madžarsko.

Komentarji: