Odprta kuhinja: Vonj po kavi

V okviru januarskega natečaja Naša sestavina – vaš recept še vedno zbiramo recepte, kjer je ena od sestavin tudi kava.

A.S.H.
ned, 24.01.2016, 12:00
Že veste, kje boste danes jedli?

Na podlagi ocen, ki jih vsak teden objavljamo v Nedelu in Slovenskih novicah, je nastal digitalni vodič, ki dobrojedcem lajša odločitev o tem, kje bodo naslednjič sedli za mizo in kaj naj si nanjo pustijo prinesti.

V kuhi jo lahko uporabljamo zaradi barve, nekaterim je najljubša zaradi vonja, spet drugi ne morejo brez njenega okusa. Svoj najljubši recept za sladico, napitek ali kakšno drugo dobroto, v kateri je tudi kava, nam skupaj s kuponom, ki ga najdete na zadnji strani današnje priloge, pošljite do nedelje, 31. januarja. Zadnji dan bo za navadno pošto prepozno, zato takrat uporabite elektronski obrazec.

Pet najboljših bomo skupaj s simpatično ekipo z Biotehniškega izobraževalnega centra Ljubljana preskusili in med njimi izbrali tri zmagovalne. Zanje imamo pripravljene bone v vrednosti 120, 60 in 40 evrov.

Veseli bomo vaših idej! In ... ne pozabite ...

Ko zadiši po kavi, naj se čas ustavi.

Prijavi sovražni govor