Svež in nežen kot jutranja sapa

Prav takšen recept čakamo z velikim pričakovanjem. Paradižnik že kaže svoje prave barve, pokažite jih še vi. 

Objavljeno
12. avgust 2016 15.02
A. S. H.
A. S. H.
Recepte zbiramo vse do nedelje, 28. avgusta, ko se bo končal še en mesečni natečaj Naša sestavina – vaš recept, pri katerem sodelujemo s partnerjem Lidlom Slovenija. Nekaj čudovitih predlogov, v katerih igra tokrat pomembno vlogo paradižnik, je že prišlo v uredništvo, a vse do konca meseca imate še čas, da nam pošljete svojega najljubšega, z vašo piko na i, z vašim pečatom.

S kuharji z BIC Ljubljana bomo pet najbolj izstopajočih, zanimivih in drugačnih preskusili in med njimi izbrali tri zmagovalne, vredne bonov za 120, 60 in 40 evrov. Za paradižniček na vrhu smetane pa bo na koncu poskrbel še Tomaž Kavčič, ki vsakič znova preseneti z inovativnimi pristopi in filigransko natančnostjo. Najboljšega bo predelal po svoje in ga vpletel v svojo zgodbo. Zato nam le pošljite svoje predloge za pripravo tega sočnega sadeža na naslov, elektronski ali navadni, ki ga najdete na zadnji strani priloge, in nam zaupajte svojo paradižnikovo zgodbo.