V Odprti kuhinji napovedujemo

V Odprti kuhinji, prilogi NeDela, preberite kodeks vinskega popotnika, pa vse o izzidu Barbarelline veganske zgodbe.

Objavljeno
12. november 2015 14.50
A.S., OK
A.S., OK

Nedeljska Odprta kuhinja bo prav sončna, takšna, kot je vreme že ves november. Čista in še čisto sveža je Barbarellina knjiga Alkimija čistih okusov, veganski in vegetarijanski recepti (brez glutena) za vsak dan s čudovitimi fotografijami.

Toni Gomišček vas bo popeljal skozi bonton, ali raje kodeks za vikend popotnika po slovenskih vinorodnih deželah in okoliših. V fini kuhinji za telebane vam bomo postregli z Onassisovimi jajčki, spekli bomo nedeljsko slastno slaščico in se z nakupovalno košarico sprehodili po tedenskem jedilniku, kjer z Mojco Koman pripravljamo obroke hitro in poceni. Vrata svoje kuhinje pa je tokrat odprla Polona Požgan.

Prijetno branje!