Bojan Tokič bo kariero nadaljeval v Rusiji

Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Bojan Tokič se po sezoni seli v bogat ruski prvoligaški klub Jekaterinburg.

Objavljeno
26. marec 2013 15.44
Posodobljeno
26. marec 2013 15.44
OLY-2012-TTENNIS-ARG-SLO
Š. Ro., Delo.si
Š. Ro., Delo.si

Ljubljana - Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Bojan Tokič se bo po desetletju nastopanja v Nemčiji, po koncu sezone preselil v Rusijo. Odhaja namreč v bogati ruski prvoligaški klub Ekaterinburg ali Jekaterinburg.

Omenjeni klub, za katerega nastopa tudi hrvaški zvezdnik Zoran Primorac, ima velike ambicije in je zato k sodelovanju privabil še najboljšega slovenskega igralca.

Tokič sicer nadaljuje z dobrimi nastopi v bundesligi. Eno kolo pred koncem ligaškega dela tekmovanja je že jasno, da bo njegov Saarbrücken nastopil v polfinalu play-offa. To je nekdanjim nemškim prvakom uspelo po sedmi zmagi v 13. kolu ligaškega dela prvenstva, proti vedno neugodni ekipi Zugbrücke Grenzau.

Po nekoliko slabših predstavah v začetku letošnjega leta, je sedaj v odlični formi nemški reprezentant Bastian Steger (7. najboljši igralec Evrope), ki melje vse nasprotnike. Tudi Tokič (20) mu odlično sledi tako, da sta očitno oba v pravo formo prišla v pravem času, torej pred končnico prvenstva, ter pred bližnjim svetovnim prvenstvom, ki bo maja v Parizu.