Darko Jorgić je položil orožje v četrtfinalu

Na evropskih igrah je bil Darko Jorgić eden od slovenskih adutov za odličja, a je moral priznati premoč Portugalcu Marcosu Freitasu v četrtfinalu.
Fotografija: Jorgića po izpadu na Poljskem zdaj čaka domači turnir v Ljubljani, nato pa nekaj več treninga. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Jorgića po izpadu na Poljskem zdaj čaka domači turnir v Ljubljani, nato pa nekaj več treninga. FOTO: Reuters

Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić se poslavlja od evropskih iger v Krakovu. V četrtfinalnem dvoboju je bil od slovenskega kandidata za vrh, ki tako ni nadaljeval serije osvajanja odličij na največjih evropskih tekmovanjih, z s 4:2 boljši Portugalec Marcos Freitas.

»Nisem bil pravi, nisem našel ritma. Imel sem težave z njegovim servisom, s svojim nisem napravil nobene prednosti. Nikakor mi niso uspevali kratki servisi, žogice sem pošiljal predolgo, s tem pa omogočil, da je bil on tisti, ki je prevzemal pobudo. Ne bom si ničesar očital, očitno je, da mi zaradi številnih tekmovanj manjka treninga. Upam, da bom po turnirju v Ljubljani imel nekaj časa za počitek in spet začel pot navzgor,« je dejal Jorgić, ki ni pozabil pohvaliti tekmeca. 

Slovence čaka še ekipni nastop na evropskih igrah, v četrtek jim bo nasproti stala Slovaška.

Preberite še:

Komentarji: