Na kratko: Jensona Buttona in njegovo ženo omamili in okradli v St. Tropezu

Izraelec Misha Zilberman ni dobil vizuma za odhod v Indonezijo, zaradi česar bo po vsej verjetnosti ostal brez nastopa na SP.

Objavljeno
07. avgust 2015 12.54
G. L., Delo.si, STA
G. L., Delo.si, STA

Pariz − Britanski dirkač v formuli 1 Jenson Button je s svojo ženo Jessico na počitnicah v St. Tropezu doživel neprijeten incident. Nepridipravi so v klimatsko napravo spustili plin, ki je Buttona, njegovo ženo in tri prijatelje, ki so bili tedaj v hiši, uspaval, nato pa so ukradli premoženje v vrednosti 428.000 evrov, poroča britanski The Sun.

V ropu, ki je bil menda delo dveh oseb, ni bil nihče poškodovan. Najvrednejši izplen vlomilcev pa je bil zaročni prstan Jessice Button.

Izraelec brez nastopa v Indoneziji

Eden najboljših izraelskih badmintonistov Misha Zilberman bo, kot vse kaže, ostal brez nastopa na svetovnem prvenstvu, ki bo prihodnji teden v Indoneziji. Ta najštevilnejša muslimanska država na svetu nima urejenih diplomatskih zvez z Izraelom, kar bo Zilbermana očitno stalo udeležbe.

»Po šestih mesecih izmenjav pisem in podatkov, ko sem že dostavil vse zahtevane dokumente, sem prispel v Singapur, kjer sem že dva tedna. Nato sem dobil obvestilo indonezijskih oblasti, da je moja prošnja zavrnjena. Tako se ne morem vkrcati v letalo za bližnjo Džakarto. Verjetno bom moral domov namesto na SP,« je za izraelske medije dejal 26-letnik.