Napoved športnih dogodkov: nedelja, 3. november

Zanimivejši športni dogodki doma in na tujem za nedeljo, 3. novembra 2013.

Objavljeno
02. november 2013 15.19
Rokomet
Delo.si
Delo.si

Nogomet

V 16. kolu Prva lige Telekom Slovenije se bodo Mariborčani v Ljudskem vrtu na generalki pred novo evropsko tekmo pomerili z zadnjeuvrščenim Triglavom (17.00). Pri Rudarji v Velenju gostuje Zavrč (17.00).

Rokomet

Slovenska moška rokometna reprezentanca se bo v Zaporožju z Ukrajino pomerila na drugi tekmi kvalifikacij za SP 2015 v Katarju. Selektor Boris Denič ne more računati na štiri aslovenske adute, med njimi je tudi poškodovani kapetan Uroš Zorman (16.30).

Formula 1

Dirkači formule 1 se bodo pomerili na dirki za VN Abu Dabija (14.00). Lovorike so sicer že podeljene, tako konstruktorski kot posamični naslov je že osvojil Red Bull s Sebastianom Vettlom.

Hokej

Oslabljeni hokejisti Olimpije s četrto tekmo EBEL v tem tednu končujejo naporen urnik, ki mu sledi reprezentančni premor. Zmaji na treh gostovanjih v tem tednu niso osvojili točke, jo bodo vsaj na domači tekmi v Tivoliju (17.30), kamor prihaja Znjomo?

Tenis

Na sporedu sta finalna obračuna mastersa ATP v Parizu in turnirja WTA v Sofiji. Za zmago v pokalu federacij se merijo Italijanke in Rusinje.

Atletika

Tekaška smetana je zbrana na maratonu v New Yorku, ki je lani odpadel zaradi orkana Sandy.