Napoved športnih dogodkov: torek, 25. november

Zanimivejši športni dogodki doma in na tujem za torek, 25. novembra 2014.

Objavljeno
24. november 2014 18.23
uho*Maribor - Sporting
Delo.si
Delo.si

Nogomet

Nogometaši Maribora bodo v jutrišnjem petem kolu lige prvakov ob 20.45 na gostovanju v Lizboni pri tamkajšnjem Sportingu lovili prvo zmago v sezoni po treh remijih in enem porazu. V prvem medsebojnem obračunu sta se moštvi v Ljudskem vrtu razšli brez zmagovalca z 1:1.

Drugi jutrišnji pari - skupina E: CSKA Moskva - Roma (18), Manchester C. - Bayern; skupina F: Apoel - Barcelona, PSG - Ajax; skupina G: Schalke - Chelsea (vse 20.45); skupina H: Bate Borisov - Porto (18), Šahtar Doneck - Athletic B. (20.45).

Hokej na ledu

Po dveh sladkih zmagah na Dunaju in v Innsbrucku so hokejisti Telemacha Olimpije včeraj pokleknili v Salzburgu, že jutri pa jih čaka nov izziv - gostovanje pri branilcu naslova v ligi EBEL Bolzanu (ob 19.45).

Odbojka

Odbojkarice Calcita Volleyballa bodo jutri ob 20. uri v povratni tekmi šestnajstine finala pokala CEV gostovale v Beogradu pri Crveni zvezdi, ki je bila brez oddanega niza boljša že v uvodnem dvoboju.

Ob isti uri pa bo razburljivo tudi v Kamniku, saj bo domači Calcit Volleyball v prvi četrtfinalni tekmi slovenskega pokala gostil zasedbo ACH Volleyja, ki se mu bo skušala maščevati za polfinalni pokalni poraz iz minule sezone.

Košarka

Brata Goran in Zoran Dragić bosta s Phoenixom ob 1.30 gostovala pri Torontu in lovila deseto zmago v sezoni, peto zapovrstjo.

Rokomet


Na Dunaju bodo jutri opravili žreb drugega dela lige prvakinj, v bobnu bo tudi ljubljanski Krim Mercator.