Napoved športnih dogodkov: torek, 3. junija

Zanimivejši športni dogodki doma in na tujem v torej, 3. junija 2014.

Objavljeno
02. junij 2014 22.30
TENNIS-FRA-OPEN-WOMEN
Delo.si
Delo.si

Tenis

Drugi turnir za veliki slam v sezoni, odprto prvenstvo Francije v Parizu, se počasi preveša v sklepno fazo. Od slovenskega zastopstva je v konkurenci ženskih in mešanih dvojic ostala le še Velenjčanka Katarina Srebotnik.

Nogomet

Gostitelji svetovnega prvenstva v nogometu Brazilci se bodo jutri ob 21. uri v pripravljalni tekmi udarili s Panamo, ki je nedavno izvlekla remi proti Srbiji. Drugi pari jutrišnjih pripravljalnih tekem so: Kostarika - Japonska (3), ZAE - Gruzija (19), Švica - Peru, Češka - Avstrija (obe 20.30).

Rokomet

Potem ko so danes prijateljsko tekmo z Avstrijci uspešno spravili pod streho slovenski rokometaši, čaka jutri ob 18. uri v Umagu podoben izziv še dekleta, ki se bodo pomerila s Hrvaticami.

Nordijsko smučanje

Barcelona te dni gosti kongres Mednarodne smučarske zveze (FIS), ki bo vrhunec doživel v četrtek z izborom prirediteljev različnih svetovnih prvenstev v letih 2018 in 2019. Jutri ob 14.40 bo zadnja uradna predstavitev kandidatov za izvedbo nordijskega SP leta 2019, med njimi bo svojih deset minut skušala kar najbolje izkoristiti tudi Planica.