Zmaji še naprej pod Kedačičevo taktirko

Vodstvo odbojkarskega prvaka ACH Volleyja je z dosedanjim trenerjem podaljšalo sodelovanje še za dve sezoni.

Objavljeno
09. junij 2016 00.52
mpi Šport

Ljubljana - Takoj po osvojeni novi prvoligaški lovoriki je komaj 32-letni trener odbojkarjev ACH Volleyja Zoran Kedačič izrazil pripravljenost nadaljevati začeto delo, če bo le interes za to tudi na drugi strani. In res, vodstvo ljubljanskega kolektiva je ambicioznega Šoštanjčana, ki je vroči stolček zasedel sredi minule sezone kot zamenjava za dr. Bogdana Kotnika, nagradilo z dveletnim podaljšanjem sodelovanja. Pod Kedačičevo taktirko je klub iz Tivolija v svojo vitrino postavil prvenstveno in interligaško lovoriko.

»Vodstvu kluba bi se rad zahvalil za zaupanje. Delo, opravljeno v minuli sezoni, je bilo odlično. Temelji so postavljeni in na tem želim graditi dalje. Cilji pri najboljšem slovenskem odbojkarskem klubu so vselej postavljeni visoko, najvišje, zato je odgovornost ogromna, a se že veselim prihajajočih izzivov in dela z ekipo, hkrati pa želim z ACH Volleyjem še naprej razveseljevati naše zveste navijače z zmagami in lovorikami,« je ob podaljšanju pogodbe pojasnil Kedačič.

O premikih znotraj igralskega kadra ni doslej uradno znanega še nič, zgolj to, da vrste oranžnih zmajev zapušča reprezentančni sprejemalec Jan Pokeršnik, ki se seli v Nemčijo k Herrschingu.