KZS razkrila spored tekem evropskega prvenstva

Slovenska košarkarska reprezentanca bo na domačem evropskem prvenstvu vse tekme igrala ob 21. uri.

pon, 25.02.2013, 16:13

Ljubljana - Košarkarska zveza Slovenije je danes sporočila točne termine tekem prvega dela evropskega prvenstva, ki bo potekalo med 4. in 22. septembrom.

Tekme prvega dela bodo v Celju, na Jesenicah, v Kopru in v Ljubljani potekale v treh terminih, in sicer ob 14.30, 17.45 in 21.00. Tekma za naslov evropskega prvaka bo 22. septembra v Stožicah.

Slovenska reprezentanca, ki bo v skupinskem delu tekmovanja nastopala v Celju, bo vse svoje tekme igrala ob 21. uri - to velja tudi za vse tekme morebitnega drugega dela, četrtfinala in polfinala.

Varovanci Božidarja Maljkovića bodo prvič nastopili 4. septembra proti Češki, dan pozneje se bodo pomerili s Španijo, 7. septembra z Gruzijo, dan kasneje proti Hrvaški in za konec 9. septembra s Poljsko.

Kot so še sporočili s KZS, bodo vstopnice v prodaji za vsako tekmo posebej in ne za cel dan, kot je bil to običaj v preteklosti. Prvi del vstopnic, za začetek bodo ponudili tiste za sklepni del tekmovanja, bodo začeli navijačem prodajati 18. marca, cene pa se gibljejo od štirih evrov za najcenejše v skupini od 5. do 8. mesta pa do 180 evrov za najdražje v finalu. Za zdaj pa še ni znano, kdaj se bo začela prodaja za prvi del tekmovanja po skupinah (cene bodo od 15 do 35 evrov), saj zaradi prenov dvoran še ni znano natančno število sedežev, ki bodo na voljo.

Spored tekem slovenske reprezentance v skupini C

4. september: Češka - Slovenija (21)

5. september: Slovenija - Španija (21)

7. september: Gruzija - Slovenija (21)

8. september: Slovenija - Hrvaška (21)

9. september: Slovenija - Poljska (21)

Povezane novice

Udrih spet oživil spomin na Ćapina
22. februar ob 12:00
Bo Mednarodna košarkarska zveza ob španskem pritisku popustila pri naturaliziranih igralcih? ...

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se