Slovenski reprezentant čisto malo oddaljen od invalidskega vozička

Hokejist Sabahudin Kovačević moral na operacijo hrbtenice, zdaj je pred njim daljše okrevanje.
Fotografija: Sabahudin Kovačević okreva po operaciji. FOTO: Instagram Mlada Boleslav
Odpri galerijo
Sabahudin Kovačević okreva po operaciji. FOTO: Instagram Mlada Boleslav

Praga – Kakor vse kaže, se je za dolgoletnega slovenskega reprezentanta v hokeju na ledu Sabahudina Kovačevića sezona že končala. Zaradi težav s hrbtom, ki so se mu pojavile med pripravljalnimi tekmami na Češkem, je moral celo na operacijo vratnega dela hrbtenice. Da bolečine še zdaleč niso bile nedolžne, so mu dali vedeti zdravniki, ki so mu pojasnili, da bi lahko brez posega pristal celo na invalidskem vozičku.

»Takoj po odigrani tekmi še nisem imel težav, ki pa so se nato hitro stopnjevale. Pojavile so se močnejše bolečine v nogah, ki me niso hotele več ubogati, zaradi česar sem imel težave s hojo,« je 33-letni Gorenjec zaupal za spletno stran svojega kluba Mlada Boleslav. Kovačevića zdaj čaka daljše okrevanje, kdaj se bo lahko spet vrnil na led, ni znano.

»Po operaciji so mi zdravniki povedali, da sem bil čisto malo oddaljen od invalidskega vozička,« je še razkril dolgoletni reprezentant. Do nadaljnjega bo tako barve ekipe Mlade Boleslav od obeh Slovencev branil le vratar Gašper Krošelj.
 

Komentarji: