Tudi Rok Tičar in Trevor Gooch akterja nove zgodbe

V Gradcu se bodo zelo ambiciozno lotili naslednje sezone v razširjeni avstrijski hokejski ligi. Po osmih sezonah iz moštva odhaja Ken Ograjenšek.
Fotografija: Rok Tičar je že vrsto let med vodilnimi risi. FOTO: Ints Kalnins/ Reuters
Odpri galerijo
Rok Tičar je že vrsto let med vodilnimi risi. FOTO: Ints Kalnins/ Reuters

Podobno kot pri nas v domačem finalu je podobno živahno tudi na ledenih ploskvah ICEHL, v kateri je v teh dneh na sporedu četrtfinale. Od njega se je VSV iz Beljaka z našima reprezentantoma Robertom Saboličem in Blažem Tomaževičem ter trenerjema Marcelom in Davidom Rodmanom poslovil po porazu v seriji z Bolzanom z 1:4, nazadnje se je vodilna italijanska hokejska zasedba doma veselila zmage z 2:1.

KAC (Jan Muršak, Luka Gomboc, trener Andrej Hočevar) vodi proti Vorarlbergu (Luka Maver) s 3:2, Fehervar (Anže Kuralt) pa proti Pusteralu prav tako s 3:2.

Trevorju Goochu v tej sezoni pri Olimpiji pripada vidna vloga.  FOTO::Dejan Javornik/Delo
Trevorju Goochu v tej sezoni pri Olimpiji pripada vidna vloga.  FOTO::Dejan Javornik/Delo

Zelo ambiciozno pa se bodo nove sezone lotili v Gradcu. Moštvo bodo krepko spremenili, načrtujejo ga okrepilt tudi z enim vodilnih slovenskih hokejistov Rokom Tičarjem ter sedanjim Olimpijinim tujcem Trevorjem Goochom. Za prvega bi bila to tretja avstrijska postaja, saj je najprej igral pri KAC v Celovcu, nazadnje pa na Dunaju, kjer je v 47 nastopih zbral 41 točk za 11 golov in 30 podaj. Med Štajerci pa po osmih letih ne bo več Kena Ograjenška, moštvo bo zapustil tudi David Planko. S. U.

Preberite še:

Komentarji: