Antetokounmpo naposled izbruhnil, kmalu na parket tudi Dončić

Košarkarji New Yorka so izgubili na gostovanju pri Bostonu z 98:114, v dresu gostiteljev pa sta blestela Jayson Tatum in Kristaps Porzingis.
Fotografija: Giannis Antetokounmpo med eno od akcij. FOTO: Benny Sieu/Usa Today Sports
Odpri galerijo
Giannis Antetokounmpo med eno od akcij. FOTO: Benny Sieu/Usa Today Sports

Košarkarji New Yorka so izgubili na gostovanju pri Bostonu z 98:114, v dresu gostiteljev pa sta blestela Jayson Tatum in Kristaps Porzingis. Tatum je zbral 35 točk, od tega 17 v zadnji četrtini, Porzingis je k osmi zmagi Keltov v sezoni prispeval 21 točk, 22 pa jih je dodal Jaylen Brown. Prvi strelec kratkohlačnikov je bil Jalen Brunson s 26 točkami, Julius Randle jih je dodal 25, Josh Hart pa 16.

Dallas na parket ponoči ob 2.00

V Milwaukeeju je 35 točk Giannisa Antetokounmpa pomagalo gostiteljem, da so se vrnili po zaporednih porazih na gostovanjih in s 118:109 dosegli zmago nad Chicagom. Poleg grškega zvezdnika je Bobby Portis s klopi dodal 19 točk, Khris Middleton 13, Damian Lillard pa 12. Pri Chicagu je bil najboljši Nikola Vučević s 26 točkami.

Košarkarje Dallasa, katerih prvi zvezdnik je Slovenec Luka Dončić, naslednja tekma čaka v sredo ob 2.00 zjutraj po srednjeevropskem času, ko bodo gostovali v New Orleansu.

Preberite še:

Komentarji: