Bubnić nova okrepitev Union Olimpije

Košarkarjem Uniona Olimpije se bo v novi sezoni pridružil Dražen Bubnić, Hrvat s slovenskim potnim listom.

pon, 30.07.2012, 21:43

Ljubljana - Košarkarsko moštvo Union Olimpija se je danes dogovorilo za enoletno sodelovanje s krilnim igralcem Draženom Bubnićem, ki je v prejšnji sezoni nastopal za domžalski Helios in v ligi Telemach dosegal povprečno nekaj več kot deset točk in pet skokov.

Hrvaški košarkar s slovenskim potnim listom je sicer svojo košarkarsko pot začel v klubu Hermes Analitica v Zagrebu, nato pa kariero nadaljeval v Sloveniji, najprej pri Geoplinu Slovanu, nato v Elektri Esotech, v Kopru in nato Zlatorogu, kjer je bil v sezoni 2009/2010 eden iz med nosilcev igre s povprečjem 14,2 točke in 5,7 skoka na tekmo. Dobre igre so opazili v domžalskem Heliosu, kjer jih je okrepil za naslednji dve sezoni.

V sezoni 2011/12 je v ligi ABA dosegal povprečje 10,2 točke in 4,2 skoka na tekmo, v slovenskem prvenstvu pa 12,6 točke in 5 skokov.

»Dražen Bubnić je že izkušen igralec, ki ga dobro poznamo s slovenskih parketov. Je vsestranski igralec, ki ga odlikuje predvsem delavnost, njegovo košarkarsko znanje ni sporno, ima soliden met in napreduje iz sezone v sezono. Verjamem, da bo Buba dobro pomagal nosilcem naše ekipe v vseh tekmovanjih, kjer nastopamo,« je o novi okrepitvi povedal trener Sašo Filipovski.

Povezane novice

Američan Waters prva okrepitev Uniona Olimpije
29. julij ob 13:31
Košarkarjem Uniona Olimpije se bo pred novo sezono pridružil Američan Dominic Waters.

Komentiraj članek

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje je preprosto, vendar pa zaradi spodbujanja kulturne in dostojanstvene razprave pred oddajo komentarjev zahtevamo vnos osebnih podatkov.
Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!

Spoštovani komentatorji!

Komentiranje prispevkov na straneh Dela ni pravica, temveč možnost, ki jo omogoča medijska družba Delo, d. d. S komentarji prispevkov izražate svoje mnenje ali stališče na lastno odgovornost. Za objavo komentarjev, ki bodo na ogled takoj vidni vsem obiskovalcem portala, zahtevamo vnos osebnih podatkov. Kot registriran uporabnik, ki osebnih podatkov v uporabniškem računu ni dopolnil, pa imate možnost oddaje komentarjev, pri čemer si uredništvo pridržuje pravico do objave po lastni presoji.

Uredništvo Dela in izdajatelj Delo, d. d., spodbujata argumentirano razpravo in ne dovoljujeta zlorabe medijskega prostora za žalitve, napeljevanje k sovraštvu ali nasilju, osebno diskreditacijo identificiranih piscev, oglaševanje izdelkov ali storitev ali kako drugače pravno spornih komentarjev.

Po kazenskem zakoniku je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe, kakor tudi za razžalitev, žaljivo obdolžitev in obrekovanje. Uredništvo Dela bo pomagalo pri ugotavljanju identitete avtorjev sporočil, če bodo to zahtevali pristojni organi. Podatke lahko na zahtevo sporoči tudi prizadeti osebi zaradi uveljavljanja njenih pravic.

Uredništvo Dela bo zato po svoji presoji brisalo sporna sporočila; posameznim avtorjem bo tudi odvzelo možnost komentiranja.

Za vsebino, naslove in priloge sporočil v forumih so odgovorni avtorji sami.

Medijska družba Delo, d. d., uredništvo Dela

Prijavi se